Tuesday, October 22, 2013
0 comments

Projek Memikat Suami Full Episod











Jumlah Episod: 13



Episod sekarang: 0



Kategori: Drama



Update: DIS 2013






Tonton




















Episod 1Episod 2Episod 3Episod 4Episod 5Episod 6Episod 7
Episod 8Episod 9Episod 10Episod 11Episod 12Episod 13

Download





















Episod 1Episod 2Episod 3Episod 4Episod 5Episod 6Episod 7
Episod 8Episod 9Episod 10Episod 11Episod 12Episod 13




Sebuah lagi drama terbaru adaptasi novel romantik, Projek Memikat Suami nukilan Hanina Abdullah akan ditayangkan di Astro Ria. Diterajui oleh Aiman Hakim Ridza sebagai Zahrain Alimin dan Emma Maembong sebagai Nawwah Husna.berikutnya sinopsis dari novel PMS.








PELAKON: Emma Maembong (Nawwal Husna), Aiman Hakim Ridza (Zahrain), Watie Elite (Nawrah Hanna), Dynas Mokhtar (Najla Huda), Kuniey Muzani (Zahra), Fadilah Mansor (Puan Sri Maimun), Aznah Hamid (Hajjah Rahmah), Tasha Elyzza (Emmalyn), Ikhwan Khairudin (Atai),Sherry Ibrahim.



Sinopsis Novel Projek Memikat Suami :



Nawwal Husna, baru sehari pulang ke tanah air selepas tamat pengajian, dia dikejutkan dengan berita peminangannya. Demi ummi dan babah, Husna bersetuju dengan permintaan itu meskipun dia tahu sangat sukar untuk bersama dengan lelaki yang memang tak sukakan dia.



“Jangan menyesal, little girl. Awak ingat taktik awak tu bagus sangat? Awak nak sangat kahwin dengan saya? Okey, saya akan bagi tahu mama yang saya setuju. Cik Nawwal Husna, awak akan jadi isteri saya. Awak ingat awak dah menang? I promise you, for every day of our married life, you will regret what you have done today.” – Zahrain Alimin












Novel Projek Memikat Suami

Hidup berumah tangga dilayari berbekalkan nasihat dan petua dari kakak-kakaknya, yang lebih dikenali sebagai Master-ji dan Side-kick.



“Buat apa kalau Puan Sri berkenan, tapi tuan punya badan tidak!” – Nawwal Husna

“Una tak pernah terfikir ke, kalau Puan Sri boleh berkenan kat Una, kenapa Una tak buat anaknya pun berkenan kat Una?” - Najla



Berjayakah Nawwal Husna memikat suaminya si mamat ketul ais beku, Zahrain Alimin? Bolehkah ketul ais beku ini dicairkan?



“Sayang... Abang tak tahu bila abang jatuh cinta dengan sayang, sebab abang sibuk sangat hendak membenci sayang. Benci, benci, benci, tup-tup, in love. Bila jatuhnya pun abang tak tahu,” - Zahrain Alimin



Apabila mereka sudah menemui cinta itu, wujud pula penghalang dek rasa cemburu dan fitnah. Berjayakah mereka mempertahankan rasa cinta yang baru hendak bercambah? Ikuti cabaran dan usaha Nawwal Husna untuk membina rumah tangga bahagia!



Selain mereka berdua turut berlakon Dynaz Mokhtar yang akan membawa watak bertudung dalam drama ini dan juga Fadzillah Mansoor. Jangan lupa untuk menantikan drama 13 episod adaptasi novel yang akan diterbitkan oleh Global Station ini pada bulan disember nanti di Astro Ria.



via Drama & Filem Melayu 2 U | Tonton Filem Melayu Terkini dan Drama Melayu Full Movie Online -- http://www.dfm2u.com/2013/10/projek-memikat-suami-full-episod.html -- http://www.dfm2u.com/

0 comments:

Post a Comment

 
Toggle Footer
Top